8 december 2021

Een persoonlijk cadeau

2 min read
Portret op maat

Krijg je een cadeau of wil je er een weggeven dan is er niets mooier dan een persoonlijk cadeau te geven, daarmee geef je aan dat er echt aandacht aan is besteedt en de tijd voor is genomen om op het cadeau te komen. Met een portret op maat laat je zeker een ander versteld staan, een prachtig portret wat je aan de wand kunt hangen in de woon of slaapkamer. Je hoeft nu niet meer te vertellen hoe waardevol iemand voor je is, of wat iemand voor je betekent. Het portret zegt meer dan duizend woorden in veel gevallen. Zeker weten dat bezoekers of familieleden hun ogen uitkijken naar het prachtige portret wat je hebt hangen, want dat het tot in perfectie op het doek is gebracht dat zie je direct. Niet voor niets zijn er heel wat mensen je al voorgegaan om ook een schilderij te laten maken bij deze kunstschilder. Naast de portretten heb je ook nog keuze tussen een aantal andere soorten schilderijen. 

Prachtig resultaat

Laat je een portret op maat maken dan heb je een schitterend resultaat, vanaf een foto kan er een mooi resultaat komen. De schilder is ervaren en weet tot in de kleine details de persoon op het doek te krijgen, wanneer je kijkt op de website van antoniederooij.nl zie je verschillende voorbeelden van portretten vanaf een foto. Je zal verbijsterd staan van het resultaat wat de schilder heeft bereikt, de kleinste gelaatstrekken zijn meegenomen in het portret. Het portret is echt sprekend en geeft perfect weer hoe de persoon is. De blik in de ogen, de kleine puntjes die iemand persoonlijk maakt zie je terug in het schilderij. Waar de meeste portretten wat oppervlakkig zijn, zijn de portretten van deze kunstschilder levensecht op het doek gezet. Er ontstaan geen enkele twijfel wie de persoon op het schilderij is, herkenbaar juist door de persoonlijkheid, of dit nu het haar is of de tanden waaraan je de persoon herkent. 

Portret op maat

Ook andere kunstvormen

Natuurlijk zijn er ook andere kunstvormen naast een portret op maat die de kunstschilder gebruikt, neem de abstracte kunst schilderijen op de website. Prachtige strakke kunst voor de moderne woonkamer, schitterende kleuren en figuren die er geen twijfel over laten bestaan wat je mooi vindt. Ook deze vorm van kunst kan op maat worden geleverd, in de kleuren en vormen die jij mooi vind of die passen binnen je interieur. Heb je speciale elementen die moeten worden verwerkt in het schilderij, dan zal de kunstschilder daar zeker rekening mee houden. Op de website van antoniederooij.nl vind je een aantal voorbeelden van abstracte kunst. De kunstwerken passen prima in zowel een klassieke als moderne woning, mede door de vormen en de kleuren die worden gebruikt in de schilderijen. Met veel aandacht en passie zijn de schilderijen geschilderd op het doek, de een nog mooier dan de ander. Ben je een liefhebber van moderne kunst dan kun je er niet omheen en moet je een kunstwerk aan de wand hebben hangen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *