26 januari 2022

Je fotokunsten van nieuw cachet voorzien? Gebruik een RF lens van Canon

1 min read
Canon RF lens

Wanneer je op zoek bent naar een Canon RF lens, dan zul je al snel merken dat je hierbij de keuze hebt uit diverse subvarianten. Deze varianten hebben echter gemeen dat ze een specialist aansluiting hebben die voor alle fullframe systeemcamera’s van het merk Canon geschikt zijn. Goed om te weten is bovendien dat de afkorting RF voor Re-imaginated Focus staat. Zo weet je dus gelijk waarom je gebruik zou maken van een Canon RF lens. Hieronder lees je over twee essentiële eigenschappen cq voordelen die deze lenzen te bieden hebben.

Canon RF lens

Neem er een instelring bij

Een bijzonder voordeel aan de RF lenzen van Canon is dat je er diverse functies aan kunt toewijzen. Althans, dit is mogelijk als je een RF lens neemt mét een instelring. Deze ring maakt het mogelijk om in de kortste keren je instellingen te veranderen. Dit gaat dus op een even gebruiksvriendelijke als snelle manier; ideaal als het nauw steekt wat het ideale fotomoment is.

In combinatie van een objectief

Wanneer je bij het maken van foto’s graag gebruik maakt van een objectief, bijvoorbeeld om portretten te kunnen maken, dan is het goed om te weten dat er ook Canon RF objectieven te verkrijgen zijn. Deze bestaan zowel als zoomlens als als primelens. Objectieven en diafragma’s bestaan bovendien in verschillende maten en uitvoeringen. Ook wat dit betreft biedt een Canon RF lens dus extra mogelijkheden aan jou als beroeps- of amateurfotograaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *