26 januari 2022

Photobooth huren

2 min read
Photobooth huren

Een mooi zakelijk feest in het vooruitzicht? Zet het luister bij met een photobooth

Heb je als bedrijfsleider binnenkort een mooi en interessant zakelijk feest gepland staan? En betreft het hier een feest waar belangrijke mensen voor jouw onderneming aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld zakenrelaties en afnemers? Dan is je er ongetwijfeld alles aan gelegen om dit feest goed te laten slagen. Wat dat betreft zou het een goed idee zijn om te proberen mensen ook echt iets te laten doen op het feest. Het liefst zelfs iets onderscheidends waarmee men ook een tastbare herinnering overhoudt aan het feest. 

Een photobooth huren zou hierbij een uitstekend idee zijn. Een photobooth kun je in principe zien als een moderne variant van het aloude pasfotohokje dat je op onder meer treinstations aantreft. Bovendien kun je ervan uitgaan dat een moderne photobooth meer is afgestemd op de wensen van het publiek bij een feest. Zo is het mogelijk om op de meest uiteenlopende manieren geinige foto’s of zelfs GIF’s en video’s te maken. Voor de zakelijke markt bieden photobooths bovendien zelfs extra mogelijkheden. Lees verder om daar wat meer van te weten.

Extra interessante zakelijke mogelijkheden van photobooths

Photobooth huren

Bij een photobooth is het gebruikelijk dat een gemaakte foto onmiddellijk geprint kan worden. Dit aspect zorgt dan ook voor de tastbare herinnering waar we het al over hadden. Dit printen hoeft overigens niet noodzakelijkerwijs op een wit vel papier te gebeuren. Het is namelijk ook mogelijk om dit papier aan te (laten) passen aan de stijl die jouw onderneming voorschrijft. Zo bezien maak je met deze fotoprints meteen nog wat extra reclame voor je bedrijf. Willen je bezoekers later de foto’s ook digitaal downloaden, dan kun je hen eerst hun contactgegevens en zelfs een heuse enquête laten invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *